Stoffen zetel ontgeuren :

Waarom het in veel gevallen zelf niet lukt om een vervelende geur uit uw zetel te halen komt door het feit dat in veel gevallen alleen gebruikt wordt gemaakt van een maskeer middel.

De truc om een zetel te goed ontgeuren ligt eigenlijk in het reinigen in combinatie met een enzymenpreparaat.

Meubelservice Belgiƫ doet dagelijks niks anders als het reinigen en ontgeuren van zetels.

Wij zijn er bedreven in en hebben de juiste apparatuur en middelen. We zullen de hele zetel reinigen met een sproei-extractie machine waarbij een enzymen preparaat in de bank gespoten zal worden. Hierdoor verdwijnt al een groot deel van de geur.

De enzymen zorgen er dan voor dat de laatste geurmoleculen verdwijnen. Met een ontgeuring bent u niet alleen van de stank af maar ook van huisstofmijt en ander vuil waar u misschien geen weet van heeft.


Impregneren :

Als u zuinig bent op uw bank, dan is het laten impregneren een verstandige keus. U ziet het niet, u ruikt het niet en u voelt het niet maar u merkt het wel, want vlekken krijgen geen kans meer na het impregneren van het oppervlak.

Deze bescherming biedt meerdere voordelen. Naast het voorkomen van vlekken is het ook nog geld besparend, want uw meubels blijven langer mooi en dit spaart zowel vervangings- als reinigingskosten.

Helaas werkt impregneren niet voor altijd. Wilt u uw bank voor lange tijd beschermen dan zal men dit vaker uit moeten laten voeren.